Πιστοποιήσεις

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ANOSIS ξεκίνησε το  1995 έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκπαίδευση στο χώρο της Πληροφορικής. Το κέντρο εξειδικεύεται στη διδασκαλία των υπολογιστών και της τεχνολογίας για παιδιά, ενώ παράλληλα προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης για ενήλικες, καλύπτοντας πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες.

Η πιστοποίηση των παρακάτω πακέτων προγραμμάτων είναι πλήρως αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ.

ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Ύλη:

Word

Excel

Internet/Email

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Ύλη:

Word

Excel

Internet/Email

PowerPoint

Access

Windows

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

Ύλη:

Word

Excel

PowerPoint

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ο εξοπλισμός hardware & software, που χρησιμοποιούμε, αποτελεί την πιο σύγχρονη εξέλιξη στον χώρο της πληροφορικής, έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε την μεγαλύτερη δυνατή γνώση στο μικρότερο δυνατό χρόνο, με σταθερά και πολύ υψηλά ποιοτικά standards.

ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Τα μαθήματα είναι σε μορφή ιδιαίτερου και οι ώρες των μαθημάτων ορίζονται ανάλογα  με τον διαθέσιμο χρόνο του κάθε μαθητή. Οι ώρες τις πρακτικής εξάσκησης είναι απεριόριστες με σημειώσεις και ασκήσεις στη κάθε ενότητα αλλά και με δοκιμαστικά τεστ προσομοίωσης εξετάσεων.

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Η διεξαγωγή εξετάσεων για το Πιστοποιητικό των Υπολογιστών γίνεται στον άρτια διαμορφωμένο χώρο μας τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα.

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Παρέχουμε τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, μέσω σύγχρονης και ασύγχρονης πλατφόρμας, χωρίς να χάνεται η σχέση μαθητή – δασκάλου και δίνοντας πρόσβαση σε ψηφιοποιημένες σημειώσεις και ασκήσεις για εξάσκηση.