ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ANOSIS ξεκίνησε το καλοκαίρι του 1995 έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκπαίδευση στο χώρο της Πληροφορικής.

Το κέντρο εξειδικεύεται στη διδασκαλία των υπολογιστών και της τεχνολογίας για παιδιά, ενώ παράλληλα προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης για ενήλικες, καλύπτοντας πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες.

Ο εξοπλισμός hardware & software, που χρησιμοποιούμε, αποτελεί την πιο σύγχρονη εξέλιξη στον χώρο της πληροφορικής, έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε την μεγαλύτερη δυνατή γνώση στο μικρότερο δυνατό χρόνο, με σταθερά και πολύ υψηλά ποιοτικά standards.

Κάθε εβδομάδα έχουμε εξετάσεις για την πιστοποίηση των γνώσεων σας στους υπολογιστές αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ και το Ελληνικό Δημόσιο. Τα ποσοστά μας πλησιάζουν το 100%.

Τμήματα Ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των γνώσεων εντάσσεται σε τμήμα JUNIOR 6-8 JUNIOR 9-11- JUNIOR 12-14 JUNIOR 15-17
Ώρες: 1 Δίωρο την εβδομάδα + 2 ώρες έξτρα πρακτική τον μήνα.
Υλικό: Ειδικές περιεκτικές σημειώσεις της σχολής καθώς και CD με ασκήσεις καταρτιζομένου και χρήσιμα προγράμματα.
Εκπαιδευτική Υλη Τα προγράμματα μας εξελίσσονται διαρκώς, με βάση τα νέα δεδομένα της πληροφορικής και τις προόδους της επιστήμης.

Το παιδί σας θα παρακολουθήσει μία τεράστια γκάμα νέων προγραμμάτων επεξεργασίας βίντεο, μοντάζ, εικόνας και ήχου, animation, ιστοσελίδες, αλλά και προγράμματα γραφείου word, excel, Internet, Email κ.λ.π.

Το παιδί σας μαθαίνει να χρησιμοποιεί σωστά τον υπολογιστή για το σχολείο, για την καθημερινότητα του και όχι ως «παιχνιδομηχανή».

Θα έχουν τη δυνατότητα ταυτόχρονης εφαρμογής και στο σπίτι.

Θα διδαχθούν τη σημασία της ασφαλούς πλοήγησης στο Internet.

Βεβαίωση Στο τέλος των μαθημάτων δίνεται σε κάθε μαθητή βεβαίωση παρακολούθησης μαθημάτων με την ύλη που έχει διδαχθεί.
Δίπλωμα Δυνατότητα απόκτησης πιστοποιημένου Διπλώματος Κατάρτισης στους Υπολογιστές σε χρόνο ρεκόρ.
Ειδικές τιμές 2 αδέρφια έκπτωση έξτρα 10%

Γονείς μαθητών που θα παρακολουθήσουν τμήματα Η/Υ ενηλίκων –20%

Συνδυασμό με πλατφόρμα αγγλικών για την απόκτηση πιστοποιητικού αγγλικών μέχρι Proficiency 20%.

Για γκρουπ μαθητών έκπτωση μέχρι και 25%